Zakaj Stoja

Ugled med tujci, v diplomatskih in poslovnih krogih

Nepremičninska družba Stoja Trade d.o.o., uživa velik ugled med tujci, v diplomatskih in lokalnih poslovnih krogih. Mnenja naših strank lahko vidite v sklopu Vtisov spodaj. Na slovenskem tržišču delujemo že od leta 1996, v zadnjih letih pa smo postali vodilna, največja in najuglednejša nepremičninska agencija, z največjo ponudbo nepremičnin in 20-letnimi izkušnjami.

 

 

več

Intervju z nje. eksc. dr. Anna Elisabeth Prinz: »Idealna kombinacija vsega, kar mi je všeč.«

Za konec bi vas prosili, da z nekaj besedami opišete Stojo.

»Stoja je ena izmed največjih nepremičninskih agencij v Sloveniji in ima posledično veliko znanj, zelo izkušeno ekipo in realne ponudbe, zaradi tega so seveda ena izmed najbolj uglednih kontaktov, če iščeš nepremičnino v Sloveniji. Menim, da je konkurenca pomembna in vzdržuje visok standard, lahko imajo tudi dobre ponudbe, toda do sedaj smo skoraj vse nepremičninske posle urejali preko Stoje. Do sedaj smo imeli dobre izkušnje s to agencijo.«

več

Vtisi naših strank

V podjetju Stoja Trade d.o.o. zelo cenimo mnenja in predloge naših strank, ker verjamemo da so oni tisti, ki bodo te vtise in mnenja prenesli na njihove diplomatske kolege, ki bodo za njimi prišli v Slovenijo. Poleg tega, pa nam vsaka povratna informacija, ki jo dobimo, pomaga, da izboljšamo svoje storitve. V duhu izboljševanja naših storitev smo prosili nekaj naših cenjenih strank, da napišejo kratek vtis, predlog ali oceno naših storitev.

več
Ljubljana_filter/Ljubljana

Vodilna, največja in najuglednejša nepremičninska agencija, z največjo ponudbo nepremičnin ter 20 letnimi izkušnjami.

DCS portal

Vse od ustanovitve podjetja Stoja Trade d.o.o. je moto podjetja, da so naše stranke vedno na prvem mestu. Da bi lahko strankam zagotovili popolno storitev, smo razvili DCS portal. Skozi različne vsebine vam portal pomaga najti želeno storitev. Poskrbeli smo, da vam predstavimo zgolj najboljše storitve, podjetja, znamke in produkte. Ko uporabljate portal DCS, ste vedno zgolj en klik stran od vseh storitev, ki jih potrebujete med vašim bivanjem v Sloveniji.

več