Stoja asistenca doma

STOJA asistenca doma vam omogoča brezskrbno bivanje, načrtovanje in selitev. S pomočjo izbranih partnerjev vam na enem mestu ponujamo vse kar potrebujete na področju nepremičnin;

selitve, vzdrževanje, čiščenje, prostorsko načrtovanje in nakupovanje. Iskanje mojstrov bo s pomočjo STOJA asistenca doma postalo prijetno in enostavno.

Kot cenjena stranka nepremičninske agencije STOJA ste pri izbranih ponudnikih deležni posebnih ugodnosti in dodatnih storitvev.
Pri naročilu le poudarite, da ste član STOJA asistence doma.

 

Prepustite se rokam mojstrov in uživajte v ugodnostih STOJA asistence doma.

ATRI arhitekturni studio sestavlja ekipa vrhunskih oblikovalcev ter arhitektov, ki bodo vaš dom ali delavno mesto spremenili v moderno in dovršeno celoto. 

več

Hišnik Janez

NAČRTOVANJE, PREVOZ IN MONTAŽA POHIŠTVA IKEA.

Si želite novo kuhinjo IKEA? Mi vam jo izrišemo, naredimo točen načrt po vaših željah, pripeljemo, zmontiramo in to samo v TREH DNEH.

več

a.design Andreja Remih, s.p.

OBLIKOVANJE IN PROJEKTIRANJE NOTRANJOSTI

Prvi korak do uspešnega sodelovanja je osebni pogovor. Ne glede na to, za kakšno vrsto storitve gre (poslovni objekt, stanovanjska oprema ali oblikovanje logotipa), v prvi vrsti prisluhnem potrebam, zahtevam in željam naročnika - vas.
 

več

K&K je mednarodni butični arhitekturni biro, ki slovi po izjemnih dosežkih na področju arhitekturnih in notranjih rešitev po meri naročnika.

več

Vatovec d.o.o.

SELITVENI SERVIS

Slovimo kot zaupanja vredno podjetje, ki si je s kakovostnimi in zanesljivimi storitvami mednarodnih selitev utrdilo svoje mesto tako doma kot v tujini. Naše storitve so do potankosti prilagojene željam in potrebam strank, poleg tega pa s profesionalnim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami poskrbimo, da se v največji meri izognete stresu, ki ga selitev sicer prinaša.

 

več

Telemach d.o.o.

ŠIROKOPASOVNE KOMUNIKACIJE

Osredotočeni smo na napredne, visoko kakovostne in k uporabnikom usmerjene storitve, s katerimi svet zabave in komunikacije naredimo preprosto dostopnega - doma ali na poti ter na vseh napravah.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavljamo storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

več

DECOR & DESIGN d.o.o.

LUKSUZNA NOTRANJA ARHITEKTURA

Podjetje DECOR & DESIGN d.o.o. je družinsko podjetje, ki deluje že več kot 25 let in se ukvarja s projektiranjem in oblikovanjem različnih notranjih prostorov ter s prodajo luksuznih blagovnih znamk v svetu pohištva.

več

Zavarovalnica Sava

ZAVAROVANJE

Zavarovalnica Sava je nastala z združitvijo Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia in hrvaških družb Velebit osiguranje ter Velebit životno osiguranje.

več

MAROS D.O.O.

POHIŠTVO IN DODATKI ZA DOM

Podjetje Maros d.o.o., Šmartinska cesta 53, Ljubljana, je na slovenskem tržišču prisotno že od leta 1990. Na prodajnih mestih v Ljubljani, Celju in Slovenski vasi pri Brežicah  svojim kupcem nudimo vrhunsko evropsko pohištvo srednjega in višjega cenovnega razreda.

več

Harvey Norman

KAKOVOSTNO POHIŠTVO

Prvo poglavje zgodbe o uspehu so zapisali leta 1961 v Avstraliji, ko je ustanovitelj Gerry Harvey skupaj s trgovcem Ianom Normanom v predmestju Sydneyja odprl prvo poslovalnico, takrat osredotočeno na prodajo električnih naprav. Več kot petdeset let pozneje Harvey Norman ostaja na vrhu in se ponaša s poslovalnicami na Novi Zelandiji, v Maleziji, Singapurju, na Irskem, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji, kjer smo prisotni že od leta 2002.

več