Novice in dogodki

Obveščamo vas, da se je v Celovških dvorih s 1.3.2018 začela prodaja zadnjih treh stanovanj, shramb oz. depojev ter parkirnih mest, in traja do prodaje zalog. Rezervacije posameznih enot niso možne.

več

Tripleks stanovanja v soseski Belle vie Tivoli omogočajo stanovalcem čudovite poglede na Ljubljanski grad, Rožnik, Šmarno goro ter celotno Spodnjo Šiško.

V soseski Belle vie Tivoli v Spodnji Šiški so na voljo še tri tripleks stanovanja z uporabno površino več kot 200 m2 ter več kot 150 m2 zunanjih površin. Vsa tri stanovanja imajo tudi lastniške strešne terase, ki omogočajo naponovljive poglede nad okoliško Ljubljano.

več

V šarmantnem starem predelu Ljubljane blizu Križank in Narodne univerzitetne knjižnice, je zaživel nov večstanovanjski objekt Vila Soteska. Vila ponuija sodobno bivanje v petih prostornih stanovanjih z razkošnimi terasami, ki se odpirajo v mesto, visokimi stropovi, dvigalom in lastnim notranjim vrtom.

več

Na jugovzhodu Lavrice (bližje mestu), na robu naselja z razgledom na travnik in okoliške hribe, se bo v začetku leta 2018 začela gradnja večstanovanjskega objekta. Vselitev bo možna predvidoma v prvem četrtletju leta 2019.

več

Luksuzni vila blok na Dolgem mostu bo stanovalcem omogočal najvišji nivo bivanja, s svojo prefinjeno arhitekturo, premišljenimi tlorisi, ograjenim zemljiščem ter video nadzorom kleti ter glavnega vhoda.

več

Belle vie Tivoli so poimenovali novo stanovanjsko sosesko, ki bo kmalu zrasla v ljubljanski Šiški. Čeprav so se gradbeni stroji šele dobro ogreli, je večina stanovanj v novi soseski že prodana. Na voljo so samo še trije tripleksi in šest poslovnih prostorov, sporočajo iz nepremičninske agencije Stoja Trade.

več

Večstanovanjski projekt Belle vie Tivoli s 195 sodobnimi stanovanji, ki ga na lokaciji nekdanjega Slovenijavina v Spodnji Šiški gradita investitorja Kolektor Kolding in Gorenje Projekt, napoveduje vnovično oživitev nepremičninskega trga v Ljubljani. Zaradi zmernih cen in visoke kakovosti so še pred končanjem gradnje prodali tako rekoč vsa stanovanja.

več

Pred vami je zadnja priložnost za nakup 4 stanovanj in 14 poslovnih prostorov v Celovških dvorih. Stanovanja z neto tlorisne površine od 212,3 do 246,2 m2 so vam na voljo že od 213.000 € z vključenim DDV, poslovni prostori z neto tlorisne površine od 87,4 do 251,3 m2 pa že od 123.490 € z vključenim DDV.

več

Celovški dvori se ponašajo z vsemi lastnostnmi sodobnih mestnih sosesk in, sodeč po velikem zanimanju za stanovanja, spadajo med najatraktivnejše predele Ljubljane. Soseska se nahaja v središču mestne infrastrukture in je hkrati blizu narave. V njeni bližini so številne storitvene dejavnosti, lokacija tik ob mestni vpadnici pa jo odlično povezuje z mestnim središčem Ljubljane in širšo Slovenijo. Soseska je z zelenimi površinami, otroškimi igrišči ter bližino številnih vrtcev in šol prijazna družinam z otroki. Bližina rekreacijskih objektov in številnih sprehajalnih ter kolesarskih poti nudi obilo priložnosti za kakovostno, aktivno preživljanje prostega časa.

več

Odločate se za nakup poslovnega prostora, kjer boste uresničili svoje podjetniške sanje. Ker gre za investicijo, ki bo precej vplivala na vaše poslovanje, od nje pričakujete čim boljše rezultate. Nakup lastnega poslovnega prostora ima nekaj prednosti pred najemom. Če najamete posojilo za nakup, je obrok odplačevanja lahko precej podoben plačilu najemnine, le da prostor postane last podjetja, pri najemanju pa ste vedno odvisni od najemodajalca. Lastni poslovni prostor lahko tudi preurejate in krojite po svoji želji ter ga tako popolnoma prilagajate vašim potrebam. Gotovo imate sami že izdelan seznam lastnosti, ki jih iščete, nekaj pa je splošnih, ki bodo koristile večini dejavnosti.

več

Nepremičninski trg postopoma okreva in upanje, da bodo cene nepremičnin padale kot so pred leti je iluzorno. Poznavalci nepremičninskega trga že sporočajo, da cene nepremičnin ponovno rastejo. To je tudi jasen signal vsem potencialnim kupcem nepremičnin, da naj pohitijo z nakupom in prehitijo podražitve.

več

Poslovno-stanovanjska soseska Celovški dvori ponuja ne le prijetno bivalno okolje ampak tudi odlične poslovne priložnosti za razvoj posla v tamkajšnjih poslovnih prostorih.

več

Kupujte za prihodnost

Dobro premislite o svojih načrtih za prihodnost. Se nameravate poročiti, imeti otroka, imeti še enega otroka, ostati v tej službi? Stanovanje je namreč dolgoročna naložba, zato ga kupite zase, kot boste čez nekaj let. V njem naj bo dovolj prostora za vse vaše trenutne potrebe, pa tudi za vse, kar nameravate še uresničiti.

več