Prodaja hiša Dvojček, Ljubljana, Center, Trnovo

Osnovni podatki
lokacija Ljubljana, Trnovo
tip dvojček
velikost m² 332,30
parcela m² 222,00
nadstropje K+P+1+2
zgrajeno 2017
energetski razred A1
šifra oglasa PH15699EC
Opis
Prodamo novo hišo - dvojček v neposredni bližini centra mesta v mirni enosmerni ulici. Hiša je zelo kvalitetno grajena in dosega A1 Energetski razred (pasivna hiša). Prodajna cena je za hišo izdelano na ključ ter opremljeno z vgrajeno opremo kot so: kuhinja, omare, kopalnice ipd. Osem hiš skupaj je ograjenih v eno celoto in nudijo intimno in varno zavetje. Vabljeni na ogled.

Hiša je izdelana iz vrhunskih materialov, na dan fotografiranja še ni bila kompletno opremljena. V hiši je dvigalo za 4 osebe ki povezuje vse etaže, poleg tega ima hiša, sistem pametne hiše, centralni sesalni sistem, video in tehnični nadzor, rekuperacijo zraka z uravnavanjem vlažnosti zraka, ogrevanje z toploto črpalko, hlajenje preko sten in stropa, talno ogrevanje. Pred dnevno sobo je velika, lesena, intimna in pokrita terasa, na vrtu pa je tudi pokrita letna kuhinja.

V kleti je poleg velike shrambe še velika zaprta garaža za en velik avtomobil ter parkirišče še za dva avtomobila pred garažo.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.
Esad Čeman
Št. licence 00159
GSM +386 41 699 372
tel +386 1 280 08 64
e-mail Kontaktiraj agenta
Vpisana rezervacija ne šteje za dokončno. Potrditev rezervacije boste prejeli po mailu.

Lokacija je zaradi zaupnosti podatkov približna

Dodaj v Moj izbor Nazaj na iskanje
Število ogledov: 1069

Podobne nepremičnine