Moja Stoja

Registrirajte se in shranite vaše iskanje, s tem pa si zagotovite hiter dostop do iskanih nepremičnin. Tako boste ob prihodu na Stoja spletno stran z enim klikom filtrirali vaše iskanje in našli vam ustrezne nepremičnine.

Registracija vam omogoča tudi avtomatsko obveščaje o znižanju cen ter novi ponudbi nepremičnin.

 

S pošiljanjem tega e sporočila soglašam in dovoljujem, da Stoja Trade d.o.o., Ljubljana, MŠ: 5940796000 (v nadaljevanju »Stoja«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, moje sledeče osebne podatke:

i) ime in priimek,

ii) elektronski naslov

iii) telefonsko številko in

iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom.

Stoja ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujem, da se lahko moji osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko.

Soglašam, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: računalničarju, družbi Kabi d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Stojo in so navedeni na spletni strani Stoje.

Seznanjen/a sem, da nisem dolžan/dolžna dati tega soglasja, da soglasje dajem prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličem z e sporočilom na info@stoja-trade.si. V kolikor soglasja ne dam, ne bom dobival/a podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.