Intervju Ljubljana Exclusive

21. julij 2017

Zoran Đukič je ustanovitelj in direktor ene največjih in najuglednejših nepremičninskih agencij v državi in hkrati dober poznavalec Ljubljane in Slovenije.

več

Vprašaj domačina - interviju z Zoranom Đukićem

14. julij 2017

The Stoja Real Estate Agency has been at the forefront of the property business for over two decades. Experts in not only sales and rental, the company also provides a wide range of advice to newcomers to the Slovenian real estate market and considers several Ambassadors among its friends. A self-confessed lover of real estate, Zoran Đukić is the company’s Director. We recently took the opportunity to ask him a few questions. Here’s what he has to say.

več

Zakaj bi kupili nepremičnino v Sloveniji?

3. oktober 2016

Republika Slovenija se nahaja v delu Jugovzhodne Evrope na Balkanskem polotoku in meji z Madžarsko, Avstrijo, Hrvaško in Italijo. Država je leta 1991 razglasila svojo neodvisnost od Jugoslavije. Od takrat je država usmerjena k privabljanju čim več turistovv to majhno pa zelo bogato državo. Veliko turistov, se ob obisku Slovenije odloči tudi za nakup nepremičnine tukaj. Vendar pa za večino turistov ta država še vedno predstavlja skrivnost.

več

Najem nepremičnine v Ljubljani

3. oktober 2016

Iščete nepremičnino v urbani slovenski prestolnici? Nepremičninski trg je področje, ki se kljub trenutnemu gospodarskemu stanju zelo hitro razvija. Če ste med tistimi, ki so zelo zainteresirani za najem nepremičnine v Ljubljani, potem ni prostora za razočaranje, saj Ljubljana ponuja samo najboljše hiše, ki jih lahko preoblikujete v vaš novi dom.

več

Razmišljate o nakupu nepremičnine v Sloveniji?

3. oktober 2016

Če ste investitor, ki se odloča za nakup stanovanja v Sloveniji, je pomembno, da izberete pravo lokacijo, da se vam bo vaša naložba obrestovala. To je lahko težka odločitev, ampak pomembno je, da pred odločitvijo zberete vse informacije, ki jih potrebujete. Slovenija je bila pred kratkim izvoljena za eno od desetih najboljših lokacijah po vsem svetu za nakup stanovanja ali hiše. Napovedano je bilo, da bodo vlaganja v to osupljivo državo, v vrednosti povečala za približno 300 odstotkov v naslednjem desetletju.

več

Najem stanovanja v Sloveniji

3. oktober 2016

Če ste pogosto obiskujete Slovenijo, ali pa ste preselili sem vaše podjetje, je pomembno, da najdete udobno stanovanje tukaj, ki je lepo, udobno ter predvsem dosegljivo po dostopnih cenah. Od osamosvojitve Slovenije leta 1991, je bila le-ta poimenovana kot "Evropa v malem", z lepimi plažami, zasneženimi gorami in širokimi planjavami polnih vinskih trt in sončnic. Pomembno je razumeti prednosti in slabosti obiskovala Slovenije v primerjavi z najemom ali nakupom nepremičnine. Če primerjate dobrine, vzdušje, udobje same lokacije in cen, boste lahko naredili najboljšo izbiro za vaše udobje, varnost in srečo.

več

Odkrijte zakaj bi vaše podjetje moralo kupiti ali najeti pisarno v Ljubljani

3. oktober 2016

Ljubljana je že dolgo priznana kot poslovni center Slovenije. To ji je omogočilo, da si med  tujimi in lokalnimi poslovneži zgradi velik ugled. In to je tudi glavni razlog, zakaj bi morali kupiti ali najeti pisarniški prostor v Ljubljani.

več

Diplomatski nepremičninski trg v Sloveniji

30. september 2016

Medtem ko se je za nepremičninski trg v Sloveniji izkazalo, da je vse prej kot odporen na recesijo, so v gradbenem sektorju še vedno zaskrbljeni, kdaj si bo trg popolnoma opomogel. Tuji diplomati izkoriščajo trenutno stanje na trgu in vlagajo v nepremičnine, ki so znatno cenejše. Kot pri vsakem gospodarstvu, se pričakuje, da bo trajalo več let, preden se Slovenski trg opomore od trenutne gospodarske krize. Za tiste z denarjem in statusom to vprašanje ni problematično. Diplomatski nepremičninski trg v Sloveniji zaznava ne le veliko povpraševanja, temveč tudi veliko prodaj, seveda s predpostavko, da se da nepremičnine kupiti po ugodni ceni.

več

Najem v Ljubljani - prednost vlaganja v eno izmed desetih najboljših okolij za naložbene v nepremičnine

30. september 2016

Ste že kdaj pomislili na najem ali celo nakup stanovanja ali hiše v majhni, lepi deželi? Slovenija je tako majhna in lepa dežela. Ampak, kje v Sloveniji bi morali kupiti ali najeti svoje lepo stanovanje? Kje bi bilo najboljše mesto za začetek iskanja nepremičnine v Sloveniji?

Nakup slovenske nepremičnine v Ljubljani je v zadnjem času postala priljubljena, in Slovenija je bila razglašena za eno od desetih najboljših naložbenih destinacij na svetu. Oglejmo si dobre strani nakupa nepremičnin v Sloveniji in prednosti investiranja v Sloveniji pred investiranjem v tujini.

več

Vlaganje v nepremičnine - dolgoročna korist

30. september 2016

Če želite zagotoviti trdno dolgoročno naložbo, investirajte v objekt v Sloveniji. Ker Slovenija postaja turistično vse bolj in bolj priljubljena, je veliko možnosti za vlaganje v nepremičnine v tej mali, a lepi državi. Cene na trgu so zelo ugodne, glede na potencialno rast, ki se jo pričakuje.

več