NAJEM POSLOVNIH PROSTOROV: Kaj potrebuje ultimativna pisarna!

23. marec 2018

Najem poslovnih prostorov je stvar, ki je izredno pomembna za posel. Dobri poslovni prostori posel sklenejo ali pa ga že na začetku ogrozijo. Lokacija, interior in samo vzdušje, je samo nekaj izmed pomembnih aspektov dobrega poslovnega prostora. Seveda pa pomembno vlogo igra tudi cena samega najema. Ali za svoj denar dobite res najboljše, ali pa ste se opekli? Morda je le streljaj od vas, poslovni prostor, ki je še boljši in cenovno celo ugodnejši. A začnimo, kar pri LOKACIJI.

več

ODDAM STANOVANJE: Kakšen je dober najemnik/najemodajalec

23. marec 2018

Kdorkoli je na internet objavil oglas, ki se začne z besedno zvezo ODDAM STANOVANJE, je najbrž spoznal pestro skupino ljudi, ki so se na oglas odzvali. Poznamo pa tudi zgodbe, kjer sta se najemnik in lastnik zapletla v dolgoletno pravno vojno, ki je bila posledica nepoznavanje dolžnosti na eni in izkoriščanja pravic na drugi strani.

 

Torej, kako prepoznati slabega najemnika/lastnika, ko se odzovemo oz. objavimo oglas, ODDAM STANOVANJE?

več

Zakaj je NAJEM PISARNE nujen korak v vsakem poslu

23. marec 2018

Na poti do uspeha je veliko preprek in ovir. A vendar z vztrajnostjo, predanostjo in odločnostjo je mogoče doseči se tako težak cilj. Prav tako je za uspeh potrebno garati in storiti določene korake, ki ti pripomorejo k uspehu. In eden izmed pomembnih korakov je NAJEM PISARNE. To je nuja, saj brez nje vaš posel ne bo uspešen.

več

5 trikov, kako izboljšati svoj poslovni prostor

23. marec 2018

Poslovni prostor je kraj, kjer moramo biti fokusirani, zbrani in kreativni. Ne glede na to, ali delate zase, ali pa ste pri nekom zaposleni, je NJUNO, da je vaša pisarna primerna za efektivno delo. Če na delovnem mestu niste UČINKOVITI, se lahko hitro zgodi, da ostanete brez njega, tega pa si nihče ne želi.

več

5 stvari, ki jih morate upoštevati pri nakupu nepremičnine

10. november 2017

Nakup nepremičnine je pomembna življenjska odločitev, zato se mu posvetite preudarno. Vzemite si čas in pridobite čim več informacij.

več

AirBnB? Booking? Apartma?

9. november 2017

Poglejmo najnovejšo manifestacijo oddajanja počitniških nastanitvenih kapacitet, tudi moderne delitvene ekonomije, o kateri govorijo skoraj vsi – AirBnB in tozadevno zakonodajo!

več

"Nepremičninski trg kaže klasične znake nastajajočega balona"

7. november 2017

"Rabljena stanovanja na najboljših lokacijah v Ljubljani, kot sta Center in Trnovo, se lahko podražijo tudi do pet ali pa šest tisoč evrov za kvadratni meter," je prepričan strokovnjak za nepremičnine Zoran Đukić.

več

Intervju Ljubljana Exclusive

21. julij 2017

Zoran Đukič je ustanovitelj in direktor ene največjih in najuglednejših nepremičninskih agencij v državi in hkrati dober poznavalec Ljubljane in Slovenije.

več

Vprašaj domačina - interviju z Zoranom Đukićem

14. julij 2017

The Stoja Real Estate Agency has been at the forefront of the property business for over two decades. Experts in not only sales and rental, the company also provides a wide range of advice to newcomers to the Slovenian real estate market and considers several Ambassadors among its friends. A self-confessed lover of real estate, Zoran Đukić is the company’s Director. We recently took the opportunity to ask him a few questions. Here’s what he has to say.

več

Zakaj bi kupili nepremičnino v Sloveniji?

3. oktober 2016

Republika Slovenija se nahaja v delu Jugovzhodne Evrope na Balkanskem polotoku in meji z Madžarsko, Avstrijo, Hrvaško in Italijo. Država je leta 1991 razglasila svojo neodvisnost od Jugoslavije. Od takrat je država usmerjena k privabljanju čim več turistovv to majhno pa zelo bogato državo. Veliko turistov, se ob obisku Slovenije odloči tudi za nakup nepremičnine tukaj. Vendar pa za večino turistov ta država še vedno predstavlja skrivnost.

več