Zadnja prližnost za nakup v soseski Belle vie Tivoli

Belle-vie-Tivoli-katalog/Belle-vie-Tivoli Belle-vie-Tivoli-katalog/kondominij-tivoli_medvedova-vogal3 Belle-vie-Tivoli-katalog/kondominij-tivoli_frankopanska3 Belle-vie-Tivoli-katalog/kondominij-tivoli_zibertova3 Belle-vie-Tivoli-katalog/kondominij-tivoli-park3 Belle-vie-Tivoli-katalog/kondominij-tivoli-balkon3 Belle-vie-Tivoli-katalog/Ht-2_pogled-proti-Zgornji-Siski-iz-terase-stanovanja-strehe2 Belle-vie-Tivoli-katalog/Et-1_pogled-na-notranji-atrij-iz-pritlicnja-stanovanja Belle-vie-Tivoli-katalog/Ht-2_pogled-proti-Zgornji-Siski-iz-terase-stanovanja-strehe Belle-vie-Tivoli-katalog/Ht-2_pogled-proti-Ljubljanskem-gradu-iz-terase-stanovanja-strehe

Belle vie Tivoli s 195 sodobnimi stanovanji, ki ga na lokaciji nekdanjega Slovenijavina v Spodnji Šiški gradita investitorja Kolektor Koling in Gorenje Projekt, napoveduje vnovično oživitev nepremičninskega trga v Ljubljani. Zaradi zmernih cen in visoke kakovosti so še pred končanjem gradnje prodali tako rekoč vsa stanovanja. Na voljo so zgolj še 3 tripleks stanovanja ter 6 poslovnih prostorov.

 

Hiša na strehi

Stanovanja različnih velikosti – od garsonjer do petsobnih stanovanj z okoli 200 kvadratnih metrov površine na ozelenelih strešnih terasah – so pritegnila različne profile kupcev. Kot pojasnjuje direktor nepremičninske družbe Stoja Trade, so bila manjša stanovanja zanimiva predvsem za investicijski nakup ter za mlade pare, tri- in štirisobna stanovanja pa so pokupile predvsem mlade družine. Tripleksi so pritegnili zahtevnejše kupce, ki so želeli imeti luksuzno nepremičnino z večjo notranjo in zunanjo površino. Taka stanovanja so primerna tudi za kupce, ki si zaradi preobremenjenih delovnih urnikov ne želijo imeti hiše oziroma si želijo biti razmeroma blizu središča mesta in hkrati narave v parku Tivoli z Rožnikom. Prednost take »hiše z razgledom« v okviru večstanovanjske zgradbe je tudi, da ne zahteva tolikšnega vzdrževanja kot samostojna hiša. Kupci si lahko v zgodnji fazi gradnje tloris stanovanja uredijo in opremijo po svojih željah.

 

Priložnost za storitvene dejavnosti

V Belle vie Tivoli bo živelo približno 500 novih stanovalcev, kar je dobra poslovna priložnost za kupce poslovnih prostorov, ki so naprodaj v novi soseski. V tem delu Šiške namreč zelo primanjkuje storitvenih dejavnosti, tako da so potencialne stranke pravzaprav vsi prebivalci območja, saj konkurence tako rekoč ni. Zoran Đukić pravi, da iz izkušenj in želja strank, s katerimi sodelujejo, vedo, da so najbolj zaželeni lokali v takih soseskah lekarne, drogerije, raznovrstni saloni, denimo frizerski ali kozmetični, pa tudi zobozdravstvena ambulanta, čistilnica, pekarna in seveda tudi kakšen lokal.

 

Prosta tripleks stanovanja

s klikom na spodnjo sliko, se vam bo odprl celotni oglas

 

Prosti poslovni prostori

http://www.stoja-trade.si/Nepremicnine/prodaja/poslovni-prostori/trgovina.t16/Ljubljana.r1/Siska.p1327/Siska.p19389/oglas3104132.html